Lions of Denmark OMG What a Playboy

Freddie

Lions of Denmark OMG What a Playboy er vores 2. löwchen. Vi måtte indrømme at én löchen ikke var nok og hurtigt efter vi havde fået Jessie, forelskede vi os i Freddie. Han er meget kærlig, elsker bolde, bold, bold og far ;-)

Freddie er husets puttehund.. Han elsker at blive nusset og putte.. Han sidder helst på skødet af en af os, om vi sidder ved middagsbordet eller i sofaen. . Og han er ultimativt farmands hund. Arne tager ham med overalt, selv på genbrugspladsen, hvor han så sidder og kigger ud af vinduet, mens farmand knokler. 

Når der spises ved spisebordet, sidder Freddie med til bords.
Han tigger ikke, han vil bare rigtig gerne være med og være, hvor vi er.

Når der kommer gæster, gør Freddie os opmærksomme på det.. Der er i hvert fald ikke nogen der kommer ind ubemærket..
Freddie var ikke så glad for vand og ville helst ikke blive våd, men det har ændret sig siden vi flyttede. Nu kan han slet ikke stå for at løbe rundt i vandet, når vi er ved Roskilde Fjord :-)

Han går dog stadig udenom regnpytter og kan kun til nød sætte poterne i vandkanten, når vi er ved stranden. Og han står blot og kigger forundret, hvis en af de andre f.eks. graver i vandskålen.

Freddie er meget smuk og har en helt fantastisk pels. Han var vores store udstillingshåb og blev verdens bedste baby hvalp i racen på Verdensudstillingen i Paris i 2011, hvilket vi selvfølgelig er stolte af. Freddie blev sidst udstillet i oktober 2014, hvor han fik en rigtig flot placering. 

Vi har efterfølgende valgt at klippe Freddie ned igen og han nyder nu at være "gået på pension" og være fjollehund i haven og i sofaen, mens man bliver nusset af farmand. Det er nu nemmere og knap så varmt for ham, nu han er holdt i kort pels. Fredie er blevet kastreret, da vi syntes han blev lidt stresset på sine gamle dage og vi havde besluttet ikke at bruge ham i avl mere. Nu er han sig selv igen, men ved løbetider har han altså glemt at han er kastreret ;-)

Freddies bedste legetøj er en bold. Første gang vi kastede en bold, løb han ud efter den og kom tilbage og lagde den foran os og så afventer han kastet og muligheden for at drøne af sted igen.

Intet kan måle sig med en bold. Det skulle måske lige være en omgang "løvespas" med de andre, hvor de drøner rundt efter hinanden.